Професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

Приключило

25 октомври 2016

София

Професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

Дата:

25 октомври 2016, вторник

Час:

09:00 - 18:30

Достъп:

Входен билет

Място:

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София, Зала София, София

За контакти:

+35929886890, E-Mail

Организатори:

НСНИ

За събитието

За трети пореден път Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ) организира Професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти.

На 25 октомври в Интерпред – СТЦ София ще бъде отбелязана важността на професията, ще бъдат набелязани новите възможности за развитие, бизнес и професионални контакти.

В тазгодишното издание на конференцията INSPIRE TO HIGHER с мото „Различни към новата епоха” ще се наблегне на отношенията между посредника и клиента. Сред лекторите има редица известни международни специалисти в областта на продажбите, комуникационните отношения, психологията и изграждането на екипи.

По темата „Пътят на парите, бъдещето на инвестициите и пазарните промени в Югоизточна Европа” ще говори маркетологът Ованес Игитян. Марк де Турк ще даде основни насоки за това как да оцелеем в глобализирания и бързопроменящ се свят.

Ключово значение в професията на брокера е начинът на комуникация с клиента. Именно поради тази причина силно засегната е темата за взаимоотношенията между търговеца и продавача/купувача. По темата ще говорят менторите и коуч специалистите Неда Алкалай и Мария Стайкова, както и психоложката Мадлен Алгафари. Ключово участие заема и известният лектор на Sheffield University – Д-р Николаос Димитриадис, който ще засегне една от най-актуалните теми на съвременния бизнес, PR, маркетинг и брандинга, а именно – промените, които настъпват в човешкия мозък.


От 26 до 28 октимври 2016 г. ще бъде проведен и Мастър клас за мениджъри на агенции за недвижими имоти и водещи брокери и тези, които взимат решения за технологията на работа в компанията, с водещ Артур Оганесян.

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ  

Т: 02-9886890
М: 0879 590905
e-mail: finance@nsni.bg

ЗА ПЛАЩАНЕ  

Всички такси по банкови преводи са за сметка на платеца! Курс за превалутиране: 1 Евро = 1,95583 лева

Първа инвестиционна банка АД
BIC: FINVBGSF IBAN
в лева – BG 26 FINV 9150 10 BG N00P 35 IBAN
в евро – BG 79 FINV 9150 10 EU R0CU J7
Бенефициент: НСНИ
Основание за плащане: участие в професионално събитие

Публикувано на 06 октомври

Цена за участие

НСНИ 4

Публикувано на 06 октомври