Презентация за бизнес климата и прогреса в икономическите реформи в Украйна

Приключило

15 март 2017

София

Презентация за бизнес климата и прогреса в икономическите реформи в Украйна

Дата:

15 март 2017, сряда

Час:

10:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

БТПП, Зала А, София, ул. Искър 9

За контакти:

02/ 8117 497 , E-Mail

Организатори:

БТПП

За събитието

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви покани на Презентация за бизнес климата и прогреса в икономическите реформи в Украйна с участието на Н.Пр. г-н Микола Балтажи, извънреден и пълномощен посланик на Украйна в Република България.

След встъпването в сила на Спогодбата между Украйна и ЕС за задълбочена и всеобхватна зона за свободна търговия в началото 2016 година, предстои пълноценното ѝ действие да се реализира в периода на следващите десет години, предоставяйки благоприятни условия за осъществяване на търговско-икономическо сътрудничество с европейските държави.

С възприетата насока за провеждане на реформи в съответствие с европейските стандарти, днес Украйна има много предимства за инвестиции и развитие на бизнес: държавата е с голям потребителски пазар, обширна и изключително плодородна земеделска земя, находища и природни ресурси, добре развита индустриална база и система на транспортни вериги, включително и портова инфраструктура, високо квалифицирани кадри и работна ръка, средно ниски цени за живот.

В последно време се забелязва и значителна активизация на украински компании на външните пазари, като активно се развива и търговията на черноморската държава с ЕС.

Важно*: За да се запишете за презентацията, е нужно да попълните регистрационната форма и да я изпратите на посочения електронен адрес.

Публикувано на 09 март