Представяне на Книгата на Юли Тонкин „Нечовекът“

Приключило

21 януари 2017

София

Представяне на Книгата на Юли Тонкин „Нечовекът“

Дата:

21 януари 2017, събота

Час:

10:00 - 14:00

Достъп:

Свободен

Място:

Есенс Център, София, ул. "6-ти септември" 37

За контакти:

http://misli.bg/pishi-mi/

Организатори:

Юлиан Тонкин

За събитието

Каним те на представянето на първата книга на Юли – Нечовекът – 365 бързи тактики за Мотивация и Успех!

На представянето ще може да вземеш книгата с автограф от Юли, да поговорим и снимаме заедно. Ако вече имаш копие на Нечовекът, не забравяйте да го донесеш за автограф!

Нечовекът е книга, в която ще откриеш тактики за Мотивация и Успех за всеки ден!

За по-малко от 2 минути на ден ще разбираш нещо ново и ще прилагаш нещо различно в живота си, защото резултатите, които искаш ще дойдат от новите действия, които правиш!

Многобройните тактики за Мотивация и Успех ще ти помагат да напредваш бързо и да намираш скритите ресурси по пътя с лекота.

Ако искаш да си „нормален“ човек с нормална работа и нормален живот, не взимай тази книга, тя не е за теб!

Тази книга е за хората, които чувстват, че са родени за велики дела, хората, които мечтаят за повече. Tази книга е за всички, които искат да превърнат своята „ненормалност“ в сила! За огромна радост ти си напълно „ненормален“! Никога не е имало и никога няма да има друг като теб, това те прави единствен и неповторим, това те прави уникален, това те прави Нечовек.

Нечовекът приема своята „лудост“ за дар, Нечовекът приема своята „ненормалност“ за ресурс, Нечовекът не е нормален човек, той е много повече от това. Някои биха го нарекли Твореца, Всевишния, Спасителя, Космос, Етър, Бог…

Нечовекът е всичко и нищо едновременно, той е силата в теб, силата да сътворяваш, силата непрекъснато да изразяваш себе си, своята уникалност и неповторимост.

Чрез тези бързи 365 тактики за Мотивация и Успех ти ще използваш най-ценния си Ресурс – Нечовека в теб, за да сътвориш това, което искаш, това, което за „нормалните“ е невъзможно!

Добре дошъл при хората, които променят Света, добре дошъл при Нечовеците!

Към книгата има бонус обучение – система за управление на времето и продуктивност .