Практическо обучение за LinkedIn

Приключило

20 април 2018

София

Практическо обучение за LinkedIn

Дата:

20 април 2018, петък

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

FLEXICA, 0889 169 991, 0896 661 552, E-Mail

Организатори:

FLEXICA

За събитието

На 20 април предстои LinkedIn обучение за маркетинг и реклама, организирано от Любомир Кабакчиев – основател на дигитална агенция FLEXICA.

Практическото обучение е подходящо за собственици на бизнес, предприемачи, мениджъри по продажби, маркетинг специалисти, HR мениджъри и ПР и комуникационни специалисти. Ще се запознаете със съвети и трикове за ускоряване на растежа на вашата мрежа. Ще разберете как да създадете ефективни рекламни кампании в LinkedIn.

Практическото Обучение LinkedIn Mаркетинг & Реклама ще ни научи:

  • Как да оптимизираме своя профил (корпоративен или личен), така че да работи за нас
  • Кои са топ маркетинг стратегиите за генериране на нови клиенти
  • Как да използваме Linkedin за да разширим своя бизнес в други държави
  • Как да изградим и използвате LinkedIn групи
  • Как да определим и намерим нашата целева аудитория в LinkedIn
  • Как да създадем успешни рекламни кампании в LinkedIn
  • Как да вземем 50$ ваучер за рекламни кампании в LinkedIn

Всеки участник ще получи сертификат по LinkedIn маркетинг и реклама от Flexica – Digital Agency.

Остават два дни за ранната регистрация на практическото обучение LinkedIn – последен ден за нея е на 13 април 2018 г. 

 

***

LinkedIn e най-голямата онлайн професионална мрежа в света с повече от 500 милиона потребители в над 200 държави и над 2 милиона бизнес странци. Над 60% от потребителите в мрежата на LinkedIn са топ мениджъри и собственици на бизнес.

На всеки 2 секунди в LinkedIn се присъединява по 1 нов потребител. Статистиката показва още, че повече 60% от потребителите в мрежата са топ мениджъри и собственици на бизнес. Някои определят Linkedin, като го наричат Facebook с вратовръзка. Но според Любомир Кабакчиев това определение не е точно.

„LinkedIn e най-голямата онлайн професионална мрежа в света с повече от 500 милиона потребители в над 200 държави. А хората там го използват, за да правят бизнес.“

Независимо дали току-що сте започнали с LinkedIn, или сте били в бизнес мрежата в продължение на няколко години,  с това обучение ще имате шанса да научите нови стратегии, за да получите повече бизнес възможности от LinkedIn.

„Програмата на обучението обхваща 3 основни панела – разказва Любомир Кабакчиев – В първата част ще обърнем внимание на това, как работи алгоритъмът на Linkedin. Ще разгледаме важните неща при изграждането на личен или бизнес профил. Ще дадем примери за това, как да се позиционираме правилно. Втората част ще обхване маркетинг стратегии за генериране на контакти. Ще се спрем на основни примери и начини на контакт с потенциални клиенти или партньори. А в третата част ще обърнем специално внимание на това, как да рекламираме в LinkedIn. Обучението започва от нулата. Не е необходима предварителна подготовка. Не е нужно участниците да носят със себе си лаптопи или друга техника. Всички те ще получат презентацията след обучението, като лесно ще могат да следват стъпките от курса. Ако някой има нужда от силни бизнес контакти и няма кой да му ги препоръча лично, то LinkedIn е много подходящ вариант за него.“