Пътят на предприемача – практически форум

Приключило

9 февруари 2019

София

Пътят на предприемача – практически форум

Дата:

9 февруари 2019, събота

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Входен билет

Място:

зала "Модерен Театър" - ТЕАТРО, София, ул. Върбица 12

Връзки:

Билети

За контакти:

Лора Папазян, 0882415611, E-Mail

Организатори:

CONSENDO

За събитието

Стремейки се към растеж, всеки бизнес рано или късно се изправя пред нуждата от оптимизации, технологии и подобрения, които много често водят до страхове и провали…

Практическият форум „Пътят на предприемача“ ще даде ключови механизми и модели, които да прилагаме през цялото управление на бизнеса, така че да можем да управляваме промените, да планираме растежа и да избегнем трусовете и болките на развитието. Ако мислим за тези неща, докато сме малки, ще ги преодолеем неусетно.

Лектори ще бъдат Димка Кънчева и Павел Хрисков – признати експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услуги и финансово консултиране, обединени под името CONSENDO.

Заедно с тях ще потърсим отговорите на основните въпроси:

  • Какво означава да си предприемач?
  • Кои са успешните стъпки и модели на действие?
  • Какво е важно да се предприеме, особено от активно работещите хора, за да направят стъпка към друг, напълно нов начин на живот и мислене?

Събитието е насочено към специалисти, които планират да започнат собствен бизнес, към скоро стартирали компании и предприемачи в началото на своя професионален път и към фрийлансъри, които искат да работят спокойно, без да се притесняват за административната законова страна на бизнеса си.

Повече информация за програмата и условията на регистрация може да откриете на официалния сайт на събитието >>> http://bit.ly/consendo_event