ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – Форум за споделен бизнес опит

Приключило

19 октомври 2017

София

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – Форум за споделен бизнес опит

Дата:

19 октомври 2017, четвъртък

Час:

13:00 - 19:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

Надежда Ванева, +359 (0) 885 373 914, E-Mail

Организатори:

BNI България

За събитието

BNI България, българсото представителство на BNI, най-голямата и успешна международната организация за бизнес чрез препоръки, организира за първи път ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЕН БИЗНЕС ОПИТ. Събитието е част от цялостната стратегия на организацията за създаване на условия за растеж на местните бизнеси.

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на събитието, на което членове от BNI ще споделят как са се справили с предизвикателствата при създаването на своя бизнес. Какви са възможностите и трудностите в началото, как успели предприемачи в различни сфери са намерили силата и вярата да се справят и вървят напред? В днешния динамичен свят на иновации, на стартиращи идеи, които се превръщат в мултинационални компании и на преоткриване на личностното призвание, повече от всякога е силна необходимостта за споделяне на опит и за откриване на вдъхновение в пътя на успелите.

Философия на BNI е „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“ (Givers Gain®). Силата на BNI е в споделените ценности, огромната позитивна енергия, която обединява местните бизнеси и им помага заедно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък.

На Форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС се очаква да присъстват над 200 представители на различни бизнеси, предприемачи и лидери. Събитието е отворено и за хора от бизнеса извън организацията, които искат да разширят сферата си на контакти, да създадат устойчиви взаимоотношения и да обогатят совя опит с нови идеи.

Лектори-вдъхновители във Форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС ще са 8 от членовете на BNI в България, чийто път е провокация, преживяване и основа за успешен бизнес. Те бяха избрани след провеждане на предварителна селекция сред множество кандидатури от експертно жури.

Предприемачите, които ще разкажат за пътя на своя бизнес са:

  • Ангелина Пенкова (основател на Комтрейл – компания специализирана в стратегическо маркетинг консултиране и комуникации),
  • д-р Бранимир Кирилов (зъболекар, собственик на Медикал Дент),
  • Виктория Алексиева (основател на Кейк Бокс),
  • Николай Кондев (собственик на рекламна агенция „Номер 1 Адвъртайзинг“),
  • Гена Събева (съсобственик в консултанската компания в строителството Събеви груп),
  • Надежда Ванева (управляващ партньор и директор комуникации в агенция 3CON),
  • Павел Хрисков (основател и собственик на консултанстката компания в сферата на софтурни решения Интелексис)
  • Деян Василев (Изпълнителен директор и съосновател на FinZoom Financial Guide Network и основател и на Кредитланд).

Закупете своя билет от Sabitie.bg – http://bit.ly/2xHhFoM

Датата е 19 октомври, мястото – хотел „Маринела“ София. Повече за събитието на www.bni-bg.blogspot.bg и във Facebook / BNI Bulgaria