Обучение „Най-добрият търговец на света“

Приключило

24 февруари 2017

Пловдив

Обучение „Най-добрият търговец на света“

Дата:

24 февруари 2017, петък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Limacon Event Center, Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Limacon - building your social capital

За събитието

Кой е най-великият търговец на света? Защо някои продават повече, отколкото други? Дали е мит това, че на някои “просто им се отдава” и търговец или се раждаш или това е нещо, което можеш да научиш? Какво е нужно, за да станеш ти точно този най-велик търговец?

Да започнем от начало: Какво са продажбите?

Продажбата е ефективна комуникация. Не е манипулация, не е да “подкокоросаш” някого да си купи продукта, който продаваш. Ако не вярваш в това, което предлагаш или просто искаш да научиш нови техники, с които да “накараш” хората да купуват от теб – това обучение не е за теб! Всъщност, продажбите въобще не са за теб.

Ако искаш да разбереш в дълбочина какво представлява продажбеният процес, да научиш как да комуникираш ефективно и да разбираш нуждите на хората – то си на правилното място. Обучението се фокусира върху всички стъпки от Цикъла на продаване, психологически обяснени за постигане на добро разбиране за целите на всяка от тях.


Има три основни компонента:

  • Изграждане на съзнание на успешен продавач – ако няма правилен подход и разбиране за процеса на продаване, то това “велико ниво” не може да бъде достигнато.
  • Техники за изграждане и навигиране на успешна комуникация – разбира се, че можеш да се научиш как да комуникираш ефективно. Това, обаче, е съзнателен процес, в който трябва да вложиш време и усилия. Ще ти разкажа за някои умели подходи как да постигнеш това.
  • Самомотивацията – ключова за постигане на резултати – чувал/а си да казват, че продажбите са “неблагодарен бизнес” нали? Неблагодарен е, само когато ти позволиш това и насочиш негативната енергия навътре към себе си. Как да използваш тази сила и да я превърнеш в продуктивна такава?