Обучение „Facebook и Instagram маркетинг и реклама в примери и практики“

Приключило

18 май 2018

София

Обучение „Facebook и Instagram маркетинг и реклама в примери и практики“

Дата:

18 май 2018, петък

Час:

09:20

Достъп:

Такса участие

Място:

ВИТОША Парк Хотел, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

InteractAGE

За събитието

Екипът PresenTHINK има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес събития, представящи най-актуалните теми от дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Лекторите и темите са внимателно подбрани, за да може участниците да получат необходимите знания по важни тематики за техния бизнес.

КАКВИ СА АКЦЕНТИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО

  • Над 60 практически примера от Facebook маркетинга и рекламите, Instagram маркетинга и рекламите и Messenger рекламите.
  • Без излишна теория – обучението ще акцентира на някой конкретни проблеми и техните решения, стратегии и практики, новости и промени.
  • Разглеждане на Facebook, Instagram и Messenger в цялост и поотделно. Всеки бизнес е различен от гл.т. на клиентско поведение, комуникация и маркетиране в социалните мрежи. Някой ресурси, които Instagram, Facebook и Messenger предлагат, просто не са подходящи за всеки бизнес. Концепцията на обучението е да ви предложи възможно най-ясни решения в какво да инвестирате време, усилия и средства.
  • Запознаване с новостите в Екосистемата на Facebook след Facebook Developers Conference, скандалът с „Кеймбридж Аналитика“ и промените в алгоритъма на Facebook и Instagram.

 

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

За Кого Е Подходящо

 

Обучението е подходящо за управители на фирми с бизнес в България и чужбина, мениджъри, онлайн търговци и професионалисти от маркетингови, рекламни и PR отдели в компании.

Бизнес Насоченост

Целта на обучението не е да ви превърне в гуру за 1 ден, а да ви помогне да научите най-важните и актуални елементи в 3 топ social канала за всяко бизнес представяне – Facebook, Messenger и Instagram.

Съвети, примери, практики

Ще разгледаме над 60 конкретни примера. Лекторът е професионалист с богат опит в дигиталния маркетинг на регионалния и международния пазар.

Участие В Бизнес Група

Всеки от участниците в изминалите и настоящите PresenTHINK обучения получава покана за присъединяване към бизнес група във Facebook за взаимопомощ и нови контакти.

Ясни Практически Знания

За нас е важно не само да получите споделен опит от лекторите, но всичко да бъде обяснено възможно най-ясно и да получите качествени знания и актуална информация.

Бизнес Нетуоркинг

Обученията предлагат възможност за нови бизнес контакти и достатъчно време в паузите между лекциите за въпроси към лекторите по лекциите и казуси.