Обучение 3 в 1

Приключило

25 март 2019

Варна

Обучение 3 в 1

Дата:

25 март 2019, понеделник

Час:

12:00 - 01:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Психологичен Център S.O.V.A., партер, Психологичен център S.O.V.A. е основан през 2015 г и към момента разполага с 3 кабинета за индивидуални и семейни консултации и една зала за тренинги, обучения и групи за взаимопомощ с капацитет над 20 души. S.O.V.A. е първият и до момента единственият по рода си център за психология и психотерапия във Варна, който съчетава в себе си услуги от всички сфери на психологията, Варна, ул. Александър Дякович 45

За контакти:

Моника Ройдева, 0895763555, E-Mail

За събитието

ОБУЧЕНИЯ

3 в 1 едно…
Това, което ни различава от останалите е, че обученията ни са 3 в1.

Специално разработените ни програми комбинират най-доброто от три различни метода за работа в групи: курс, тренинг/тиймбилдинг и терапия. По този начин ефектът от обучението ни е много по-голям и осезаем.

Лекотата на общуването, умението да се справяш с кризисни ситуации, умението да разпределяш времето си, лидерството, стават все по-важни и ключови за успеха във условията на глобализация на все по-комуникативния ни свят.

Обучение 3 в 1 и знаем:
 Как да комуникираме помежду си.
 Как да се изслушваме.
 Как да общуваме.
 Как да си сътрудничим.
 Как да взимаме решения.
 Как да работим в екип.
 Как да излизаме от конфликтна ситуация.
 Как да преговаряме.
 Как да водим срещи.
 Как да ръководим.
 Как да разпределяме ресурсите си.
 Как да се развиваме.
 И др.

Лидерите, на всички нива, се нуждаят от така наречените “меки умения“ и от способността да ги разпознават, да ги предлагат и да ги развиват.
────
Обученията надграждат това, което вече сме придобили като жизнен опит и ни дават такива умения, на които не са ни учили в училище като например- как да се справяме с отношенията и взаимоотношенията с колеги, шефове и клиенти?
────
Развитието на социалните компетенции е важен начин за личностно и професионално усъвършенстване, както и за по-успешно приспособяване към променящите се условия. Това са знанията , уменията, способностите, нагласите и ценностите, които са важни за успеха на човек в обществото.

РЕЗУЛТАТИ
────
Пълноценен екип.
Ефективна комуникация.
Адекватни решения.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС за ОБУЧЕНИЕ 3 в 1:

тел:  0895763555

E-mail: office@sovapsychologist.com