Групово-динамична лаборатория „Мощ и немощ в групи“, 2018

Приключило

21 - 24 сеп. 2018

Ахелой

Групово-динамична лаборатория „Мощ и немощ в групи“, 2018

Дата:

21 - 24 сеп. 2018, петък - понеделник

Час:

13:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Марина Кейп, Конферентен център , Ахелой

За контакти:

Eлена Евстатиева , E-Mail

Организатори:

Ла Конферанс ООД

За събитието

ВТОРО ИЗДАНИЕ

„Мощ и немощ в групи“ е групово-динамична лаборатория организирана веднъж годишно. Подходящо е за професионалисти чиято практика налага работа с малки и големи групи хора, практика която ги поставя в центъра на взаимоотношения натоварени със специфична групова диманикма: отношения с пациенти, клиенти, служители, колеги, обучавани, обучаващи, служители, мендижъри.

Особено вдъхновяваща лабораторията е за професионалисти на свободна практика, които традиционно работят сами или в малки екипи. Лабораторията им дава възможност за обмен и професионално споделяне в бщност от колеги.

За всеки участник, лабораторията оставя трайна следа и въздействие, от които черпи идеи, опит и разбира се нови контакти.

Място: Марина Кейп, Ахелой
Дати: 21 Септември – 24 Септември
Водещ фасилитатор на лабораторията и ръководител на екипа – Проф. Марин Игнатов
Фасилитатори малки групи: съставът им зависи от броят на записалите се.

Участието в групово-динамичната лаборатория се признава за личен опит в група за личностно развитие се признават от Българската асоциация по супервизия и носи кредити в програмата за  фасилитатори / водещи на възстановителни практики на La Conference SARL.

За регистрация: https://goo.gl/forms/DsnYiDl7Y4ALuyV62

Такса участие, заплатена до 10 Септември 2018 е 320 лв., което обезпечава вашето участие в лабораторията, без изхранване и хотелско настаняване.

Такса участие, заплатена след 10 Септември е 420 лв.

Хотелското настаняване в Марина Кейп за 3 дни: http://marinacape.com/bg/ е извън посочената такса и не зависи от типа регистрация. Цените по-долу включват: 3 нощувки, 3 закуски и 3 обяда, ползване на два басейна, шезлонг, чадър, безплатен паркинг, медицински застраховки, туристически такси. Заплащането за настаняването може да стане по банков път по всяко време до 20 Септември, в това число и място, при регистрацията преди събитието.
– 165 лв.за единично настаняване в студио
– 105 лв. за двойно настаняване в студио
– 130 лв. за придружители.

ВАЖНО: Придружители не се допускат в работата на групово-динамичната лаборатория и следва да бъдат информирани, че времето за общата социалната програма е строго фиксирано и силно ограничено. Извън общата програма те могат да се възползват от предложенията на Марина Кей.

Банкова информация:
IBAN BG12STSA93000024419139
BIC: STSABGSF La Confèrence ООД
Основание: „Мощ и немощ в групи“ 2018
За допълнителна информация или въпроси, които възникват може да се свържеге по имейл и телефон с:
Елена Евстатиева
0897803257
Laconference.SARL@gmail.com

 

Марина Kейп е уникално съчетание от море, лукс, комфорт, завладяваща гледка, качествени услуги, забавления и всички удобства на модерния свят.Ваканционното селище се намира на брега на Ахелойския залив – на минути път от Слънчев бряг, Несебър и Поморие, и само на 19 километра от летище Бургас. Всичко на едно място – море под балкона, басейни и паркове, малко пристанище за яхти и рибарски лодки, собствен плаж, СПА комплекс, спортни зали, ресторанти, кафенета, лятна сцена, конферентна зала за бизнес форуми, семинари и тийм билдинг. Комплексът разполага с две волейболни игрища и едно футболно – върху естествена трева и с размери 20 на 40 метра.

http://marinacape.com/bg/

Публикувано на 29 юли

МЕТОДИКА И СПЕЦИФИЧЕН СЕТИНГ

Групово-динамичната лаборатория за професионалисти създава условия за уникално по своите характеристики общуване. То е експериментиращо и във висока степен изку

Публикувано на 23 юли

ВТОРО ИЗДАНИЕ
„Мощ и немощ в групи“ е групово-динамична лаборатория организирана веднъж годишно. Подходящо е за професионалисти чиято практика налага работа с малки и големи групи хора, практика която ги поставя в центъра на взаимоотношения натоварени със специфична групова динамика: отношения с пациенти, клиенти, служители, колеги, обучавани, обучаващи, служители, мениджъри.

Публикувано на 23 юли