Международна научна конференция по иновации и предприемачество

Приключило

22 - 23 мар. 2019

София

Международна научна конференция по иновации и предприемачество

Дата:

22 - 23 мар. 2019, петък - събота

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Международно висше бизнес училище, София, ул.”Винсент ван Гог” 7

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

За събитието

Международното висше бизнес училище и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ организират Шестнадесетата международна научна конференция „Иновации и предприемачество в образованието и бизнеса“ на 22 – 23 март 2019 г. в София.

Експерти и предприемачи ще представят иновативни теории, продукти и услуги и ще обсъждат проблемите на интелигентната специализация и развитието на науката и образованието.

До 11 февруари се събират заявки за участие с научни доклади, а крайният срок за изпращане на разработките е 8 март 2019 г.

Конференция „Иновации и предприемачество в образованието и бизнеса“ е платформа за представяне на иновативни теории, продукти и услуги. Модулите на събитието са „Иновациите – източник на конкурентни предимства“, „Предприемачество и креативност“, „Трансформация на съвременните бизнес модели“ и „Иновативни решения в образованието. Предприемачески университети“. В рамките на двата конферентни дни ще бъдат организирани научни дискусии и кръгли маси за обмен на идеи и възможности за сътрудничество между представители на науката, образованието и бизнеса.

Такса за участие в работата на конференцията с доклад – EUR 60.

Такса за участие в работата на конференцията (материали от конференцията, кафе паузи, работен обяд, коктейл) без доклад – EUR 30.

Такса за участие с втори доклад – EUR 30.

Предварителната програма и покана за събитието намерете тук – http://ibsedu.bg/bg/page/20-mezhdunarodna-konferentsiya

За контакти и допълнителна информация: conference@ibsedu.bg