Международен форум 16+1 под надслов “София – пресечна точка на нови възможности”

Приключило

27 септември 2016

София

Международен форум 16+1 под надслов “София – пресечна точка на нови възможности”

Дата:

27 септември 2016, вторник

Час:

08:30 - 19:30

Достъп:

Само с покана

Място:

София Тех Парк, Сграда Джон Атанасов, Голяма зала, София, бул. Цариградско шосе №111Б

За контакти:

E-Mail

За събитието

В периода 26-28 септември, 2016 г. столицата на България е домакин на първата среща на кметове и представители на местната власт от инициативата 16+1 под надслов “София – пресечна точка на нови възможности”.

16+1 е инициатива на правителството на Китай, целяща да поощри сътрудничеството между Китай и шестнадесетте страни от Централна и Източна Европа (ЦИЕ): Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Черна Гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Република Македония.

На 27 септември 2016 г. Столичната община и Китай организират международен бизнес форум в рамките на инициативата 16+1. Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е партньор на събитието, на което са поканени да участват кметове и представители на общините от 16 държави от Централна и Източна Европа, както и от Китай.

Форумът ще бъде открит от Министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов и г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

В международната среща ще се включат представители на китайски фирми и на бизнеса от страните от ЦИЕ.

С настоящето имаме удоволствието да отправим към Вас покана да участвате в дискусиите и  бизнес срещите, които ще се проведат на 27 септември, „София Тех Парк“, сграда „Джон Атанасов“, голяма зала.

Подробна информация относно програмата, чуждестранните участници и регистрацията за участие може да намерите на следният сайт http://16plus1.info/.