Мастър клас „Как да бъдем финансово неустоими“

Приключило

21 - 22 февр. 2017

София

Мастър клас „Как да бъдем финансово неустоими“

Дата:

21 - 22 февр. 2017, вторник - сряда

Час:

09:00 - 13:00

Достъп:

Такса участие

Място:

София Хотел Балкан, София

За контакти:

02/ 4615 370, E-Mail

Организатори:

Economedia

За събитието

Калина Пеловска работи за една от водещите инвестиционни компании в България, и е специалист по договаряне и предоговаряне на фирмени кредити както за фирми от групата, така и за външни клиенти.

Калина е автор на Ръководството „Кредитни решения“, което съдържа електронна книга, примери в ексел и видео лекции и представлява наръчник за мениджъри и собственици на фирми, които искат да постигнат максимално изгодни условия за финансиране.

Семинарът е специално предназначен за управители, финансови директори, главни счетоводители и нефинансови мениджъри на фирми, които изплащат или желаят да предоговорят големи по размер фирмени кредити.


Какво ще научите?

– Коя е интелигентната стратегия, която може да ви гарантира, че сте от печелившата страна на взаимоотношенията с кредиторите на вашата фирма?
– Какво се промени в мисленето на банките за фирменото кредитиране след последната финансова криза и как можете да извлечете полза от това?
– Кои са основните елементи на преговорите за фирмен кредит?
– Как най-лесно да правим финансовите изчисленията за да можем да мислим по-бързо от банката?
– Как да предоговорите условията на фирмените си кредити по най-изгодния за вас начин?


Участниците в семинара получават безплатен достъп до всички материали от Ръководството „Кредитни решения“ на сайта www.creditsolutionstraining.com.


Семинарът е с продължителност ден и половина.