Майсторски клас за дигитален маркетинг

Приключило

20 окт. - 11 Ное. 2018

София

Майсторски клас за дигитален маркетинг

Дата:

20 окт. - 11 Ное. 2018, събота - неделя

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Културен център G8, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България e едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава базови практически знания и покрива всички аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес. Курсът е идеален за всеки, който иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите.

Всеки от преподавателите е безспорен лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теорeтични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия с България. Лекторите показват и примери от световната практика, като им правят анализ и обясняват защо биха/не биха били успешни в родните условия.

✢ ТЕМИ ✢

Темите, които са засегнати в курса, са: основни понятия, видове онлайн реклама, стратегии за дигитално маркетиране, развиване на онлайн услуги, социални медии, работа с търсачки и маркетинг за търсачки (SEO&SEM), програматик реклама, онлайн видео маркетинг, работа с данни и разчитането им, криейтив за онлайн, основи на електронната търговия, начини за таргетиране, брандирано съдържание, маркетинг чрез съдържание, рекламни мрежи, мобилна реклама, имейл маркетинг и др.

✢ ЛЕКТОРИ ✢

Сред лекторите на есенното издание ще бъдат представители от : Нетинфо, Digital Connection, BTV Медия Груп, Инвестор, Дневник, Dentsu Aegis Network, Interactive Share, OLX, guts&brains DDB, xplora.bg, Crimtan, Netpeak, Advertise.bg, EasyAds, Httpool, ABC-Design и други.