Майсторски клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria

Приключило

25 мар. - 23 апр. 2017

София

Майсторски клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria

Дата:

25 мар. - 23 апр. 2017, събота - неделя

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Sofia Tech Park, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria ще се проведе за пети пореден път и отново ще може да бъде следен и онлайн от всяко кътче на страната.

Майсторският клас е насочен към всички, които искат да разберат кои са добрите практики и бъдещи тенденции в дигиталния маркетинг и то директно от най-изявените професионалисти в онлайн бизнеса в България.


Сред лекторите са

изпълнителни дирeктори и топ-мениджъри на компании като Нетинфо, OLX, TBI Bank, Investor.bg, Xplora, Interactive Share, BGMaps, SBB Media, DDB Sofia, Foodpanda, Netpeak, Crimtan, и много други.

Майсторският клас дава отговор на въпроси като: как се използва видеото в онлайн пространството, как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания, как се използват социалните медии по най-добрия начин, как се създава съдържание за уеб, кои са последните тенденции в онлайн криейтивите, как се прави лендинг страница, как се правят програматик кампании и още много теми от целия спектър на интерактивния маркетинг.


Обучението е насочено към студенти, интересуващи се от развитие в областта на онлайн рекламата и дигиталния маркетинг, както и към младши макретинг специалисти. Организаторите са помислили и за хората, които са извън столицата и те могат да следат курса на живо онлайн благодарение на партньорите от MyVideoAcademy.