Майсторски клас „Финансиране на стартиращ бизнес“

Приключило

10 - 11 сеп. 2016

Варна

Майсторски клас „Финансиране на стартиращ бизнес“

Дата:

10 - 11 сеп. 2016, събота - неделя

Час:

09:50 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ВСУ „Черноризец Храбър“, Учебно-спортен комплекс, Зала 2, Варна, к.к. Чайка

За контакти:

E-Mail

За събитието

На 10 и 11 септември във Варненския свободен университет ще се проведе Майсторския клас „Финансиране на стартиращ бизнес“, в който лектори ще бъдат израелските учени проф. Ели Мирон и проф. Гилад Равид от Университета Бен-Гурион в Израел.

Иновации, предприемачество, стартъпи – това са теми, които в последните години набират все повече популярност и стават актуални поради редица промени в средата и обществените нагласи не само у нас, но и в световен мащаб.

Хората, които считат себе си за безапелационни лидери в тези области, са все повече, но конкретиката липсва. Можете да срещнете безброй статии по темата, написани на принципа „copy-paste“, които боравят с общи понятия и обикновено са свързани с твърде съмнителен опит.

След кратко проучване сред студентите на ВСУ за специфичните теми, които ги интересуват в областта на предприемачеството и финансирането на стартиращите бизнеси и от всички партньори, които можеха да предложат компетентно участие по тях, бе избран Университета Бен-Гурион в Израел.

 

Такса за участие:

– за външни участници – 120 лв.
– за студенти на ВСУ, служители и преподаватели – 40 лв.

*Цената от 30 лв е промоционална и важи за ранно записали се участници до 02.09.2016г.

Публикувано на 07 септември