Mайсторски клас „Бизнес етикет, личен и публичен имидж“

Приключило

18 декември 2016

София

Mайсторски клас „Бизнес етикет, личен и публичен имидж“

Дата:

18 декември 2016, неделя

Час:

09:30 - 12:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточняване, Innovation Starter, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Innovation Starter

За събитието

В днешната динамична среда да разглеждаме бизнес етикета като самоцелна дисциплина е погрешно и непрактично. Бизнес етикетът има силно отношение към личния ни и публичния ни имидж, контакта ни с вътрешни и външни аудитории и не на последно място – публични изяви и контакти с медиите.

Бизнес етикетът в 21 век включва много повече от кодекс с насоки за правилно подаване на визитна картичка, поздравяване и приветстване, хранене или обличане за различни по важност поводи. Той вече обхваща и начина, по който водим електронната си кореспонденция, говорим по мобилните си телефони и задължително поведението ни онлайн и в социалните мрежи.

Майсторският клас е подходящ за всеки, който иска да придобие нови или да повиши познанията си по бизнес и социален етикет, да подобри личния си имидж, обноските си и начина си на общуване, комуникиране, представяне на публични събития. Майсторският клас е подходящ също за млади специалисти, експерти продажби, маркетинг и бранд мениджъри, специалисти комуникации и PR, HR мениджъри, всички нива на среден и топ мениджмънт.

Публикувано на 02 ноември