Лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“

Приключило

19 - 21 сеп. 2018

София

Лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“

Дата:

19 - 21 сеп. 2018, сряда - петък

Час:

09:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Стопански факултет, СУ „Св. Климент Охридски“ , София, бул. "Цариградско шосе" N 125

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Ютилитис

За събитието

Списание „Ютилитис“ – месечно бизнес издание за инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги заедно с Центъра за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира

ЛЯТНА ШКОЛА

„Мениджмънт в енергетиката“
която ще се проведе от 19.09.2018 г. до 21.09.2018 г.

Целта на лятната школа е да предостави на участниците от енергийния сектор качествено след-дипломно обучение, посредством актуална информация относно основите, практиката и развитията в контекста на съвременните предизвикателства пред мениджмънта в енергийния отрасъл.

Участници в семинара ще бъдат студенти, докторанти, млади експерти от енергийни компании, мениджъри от енергийни и ютилити компании, финансови организации, ИТ компании, както и представители на държавни институции и други.

За да бъдат постигнати гореописаните цели, ние от сп. „Ютилитис“ и от Центъра за образователни услуги на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, разчитаме на лектори, които имат дългогодишен експертен опит и знания в областта на мениджмънта в енергетиката.

При успешно завършване на обучението участниците ще получат сертификат от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Основните теми на обучението са:

Основи на енергийното регулиране и ценообразуване
Финансиране и инвестиции
Мениджмънт на енергийни и ютилити компании