Лекция „Как да обърнем камерите и фотообективите към нашия бизнес?“

Приключило

9 ноември 2016

София

Лекция „Как да обърнем камерите и фотообективите към нашия бизнес?“

Дата:

9 ноември 2016, сряда

Час:

18:30 - 20:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Зала "БОДЕГА" - София, София, ул. Цар Асен 6

За контакти:

E-Mail

За събитието

Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ ви кани на отворена лекция на тема: Как да обърнем камерите и фотообективите към нас и нашият успешен бизнес?

Първата среща на Веселина Господинова с Дамски клуб “Бизнес на високи токчета“ ще даде практически съвети как да направите от свои лични или бизнес постижения – НОВИНА, достойна и адекватна за истинска история.

Всеки, който застава пред камера или пред аудитория има какво да каже.

Защо е важно да презентирате своите успехи в бизнеса, както и всички начинания, които подкрепяте или финансирате?

Правилно създаден медиен образ може да бъде категоричен знак за социално отговорни бизнес проекти, благотворителни каузи, както и утвърдени практики. Във високотехнологичната среда, в която успяват най-информираните, маркетинговите стратегии са ориентирани към обхващане на все по – голям таргет, което налага многоканалното позициониране както на продукти, така и на личности. Попаднали в такава ситуация центрофугата на великата машина-медия може така да ви завърти, че да не успеете добре да представите себе си или бизнеса си..

Презентацията се базира на основи закони в журналистиката.

Накрая заслужена релаксация, която отнема излишното напрежение след интервю или фотосесия, специфичен стрес, който се влияе от високият адреналин породен от публични изяви.