Лекция „Изграждане на ефективни екипи“

Приключило

23 февруари 2017

София

Лекция „Изграждане на ефективни екипи“

Дата:

23 февруари 2017, четвъртък

Час:

19:00 - 20:00

Достъп:

Входен билет

Място:

betahaus, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Tochka 2

За събитието

Ти работиш в екип, от който се очаква да доведе поредния проект до успех. Срещаш предизвикателства, бориш се със срокове, виждаш „дупки“ в работния процес, не ти харесва колко дефекти изникват в крайния продукт. Виждаш проблемите, но не виждаш откъде се пораждат.

В тази презентация лекторът ще разкрие източника на много от проблемите – липсата на сплотеност в един екип. Често усилията са насочени върху работата и постигането на резултати. Подценяват се чисто човешките взаимоотношения. А успешният проект предполага първо да имаш сплотен и ефективен екип. Това от своя страна ще доведе до желаните резултати.

Хараламби Хараламбиев ще сподели личния си опит от последните 10 години в областта на софтуерната индустрия, в която е ръководил множество проекти и е бил отговорен за развитието на екипи и лидери. Ще фокусира вниманието си към някои от най-честите предизвикателства за лидерите и ще сподели принципите, чрез които те се преодоляват. Ще говори за изграждане на доверие, за поемане на отговорност и рискове, за навлизане в сивата зона. Всичко това ще бъде подкрепено от множество и разнообразни примери – от професионалния живот, природата, филмовата и гейм индустрия.


Лекцията беше представена на конференцията ISTA 2016. Сега ще бъде представена на български език.