Leader Talks с Румяна Тренчева и гост-водещ Константин Вълков

Приключило

30 ноември 2016

София

Leader Talks с Румяна Тренчева и гост-водещ Константин Вълков

Дата:

30 ноември 2016, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

PM Club, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Leader Talks

За събитието

В глобален мащаб, дори и в технологичните компании, не повече от 10% от всички изпълнителни директори са жени, и още по-малка част от тях ръководят региони.

Руми Тренчева е една от тези жени. Освен изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа, Руми е майка на двама младежи и дъщеря на 2 и половина, запален бегач, „бавно живеещ“ човек и не на последно място – изключителен професионалист. На 30.11 Руми се съгласи да ни разкаже какво за нея е успехът, каква е нейната дефиниция за лидерството, защо чуваемостта е един от най-силните инструменти за развитие, какво е „елипсовидна кариера“ и защо обича да се нарича „оставаща“.

А кой ще влезе в ролята на Leader Talks гост-водещ? Един познат глас, едно запомнящо се лице, което сме сигурни, че всеки от вас познава.

Константин Вълков е програмен директор на „Дарик радио“. Завършва френската гимназия, по-късно става магистър по социално-икономическа политика, транспорт и телекомуникации на Франция. Специализира по програми на Deutche Welle. Участва в журналистически обучения на Reuters във Великобритания и Южна Африка. Четири пъти специализира в Маастрихт и Брюксел по програми на Европейския журналистически център. Косьо е политически кореспондент за България от 2001 до 2003 на базирания в Прага онлайн вестник Transitions Online. От 1996 до 2001 е интернет редактор в списание „Егоист“ . Редактор на списанието на British Airways от 2005 г. Програмен директор на „Ретро радио“ от 2001 до 2006-та година.

Публикувано на 23 ноември