Курс за Сватбени Агенти

Приключило

18 - 21 мар. 2017

София

Курс за Сватбени Агенти

Дата:

18 - 21 мар. 2017, събота - вторник

Час:

09:00 - 19:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Adi's Cook - Book, София, ул. Будапеща 31

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Ади Цанова

За събитието

Курсът за Сватбени Агенти е подходящ и за онези от вас, които се занимават или искат да се занивамат със Събитийни проекти като цяло – Лични и Корпоративни Събития.

Не пропускайте възможността да се срещнете с Гостите-лектори, които ще ви запознаят с част от професионалните услуги, свързани с планирането, подготовката и провеждането на едно Сватбено Събитие. Взависимост от сезона на провеждане на Курса и интересните събития, които съм провела или предстои да организирам, си позволявам да поканя различни Гости-лектори. За мен като Основен лектор е важно не просто да ви разказвам за Сватбените Събития и да споделям опита си на Сватбен Агент, а и да ви срещна с личности, чиято професианолна работа се отличава с високо качество на предлаганите услуги. Споделеният опит от тяхна страна е от важно значение за вас като бъдещи професионалисти в сферата на Сватбените услуги.

Обучението ще бъде съпроводено от
видео- и фотоматериали за визуализация на идеи, проведени събития и др.
печатни материали, свързани с цялостната материя на Курса.

Независимо дали искате да се занимавате с планиране на Сватбени Събития от време на време, да планирате и организирате само няколко Сватбени Празненства в годината или да се отдадете изцяло на професията, Програмата на Курса за Сватбени Агенти ще ви осигури всички необходими познания за работата на Професионалния Сватбен Агент и ще превърне вашето начинание в Действащ бизнес. Програмата обхваща всички аспекти на Сватбеното планиране, подготовка и провеждане, от които се нуждае Сватбеният Агент, за да превърне начинанието си в Успешен бизнес!

Всеки желаещ да се присъедини към Курса, трябва да изпрати имейл на courseacademy@adiscookandbook.bg, заявявайки конкретното си желание да се запише. С това първо писмо до нас е важно да посочите начина на плащане, който предпочитате. Ако той е свързан с внос на авансовата сума по банков път, то трябва още с първия си имейл да изпратите данни за фактура. Ако бихте искали фактурата да се издаде на физическо лице, то в този случай трябва да изпратите следните данни от Личната си карта: трите имена + адрес + град + ЕГН + телефон + имейл. Ако бихте искали фактурата да се издаде на юридическо лице (фирма), то в този случай трябва да изпратите следните фирмени данни: имена на фирмата + булстат + адрес + град + телефон + имейл + МОЛ на фирмата.

Публикувано на 30 декември