Курс „Web Fundamentals – HTML5“

Приключило

23 ян. - 26 мар. 2017

София

Курс „Web Fundamentals – HTML5“

Дата:

23 ян. - 26 мар. 2017, понеделник - неделя

Час:

18:00 - 22:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Софтуерен университет (СофтУни), зала Inspiration, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Software University

За събитието

Целта на курса „Web Fundamentals – HTML5“ е да положи основни знания по уеб технологии и по-конкретно запознаване с HTML5 и CSS3. Придобиват се начални знания в уеб разработката, уеб браузъри, инструменти за HTML/CSS/DOM разработка и се развиват практически умения за използване на езика за описание на уеб съдържание HTML и езика за стилизиране на уеб съдържание CSS. Изучават се CSS frameworks като Bootstrap.

При изучаването на HTML се обръща  внимание на основните HTML тагове, параграфи, списъци, таблици, форми и контроли и таговете за семантичен HTML. Покриват се последните новости на HTML5 стандарта.

При изучаването на CSS се обръща внимание на основните CSS селектори и стилове, работа с класове, презентационни правила, правила за позициониране и изглед и работа със SASS и LESS. Покриват се последните новости на CSS3 стандарта и модерните изисквания за адаптивен дизайн.

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 

Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка.

Публикувано на 03 януари

Поодробна информация за програмата можете да намерите на официалния сайт на събитието.

Публикувано на 03 януари