Курс „Презентационно и словесно майсторство 13-то издание“

Приключило

4 - 28 февр. 2019

София

Курс „Презентационно и словесно майсторство 13-то издание“

Дата:

4 - 28 февр. 2019, понеделник - четвъртък

Час:

19:00 - 21:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Project Lab, София

Връзки:

FB

За контакти:

0878/161149, E-Mail

Организатори:

Master Academy

За събитието

Здравейте,

Имаме удоволствието да ви поканим на 13-тото поредно издание на нашия курс по „Презентационно и словесно майсторство“.

Курс, създаден и воден съвместно от победителя в предването на БНТ „Ръкописът“ през 2015 г., Майсторът на думите и автор на най-четения български разказ в интернет „За петата ракия или колко е хубав животът“, доц. д-р Георги Бърдаров и писателя Иво Топалов, управител на Master Academy, бизнес треньор и обучител, както създател и водещ на формата „Майстор на думите“.

Защо смятаме, че нашият курс е един от най-добрите?

Първо, всеки един елемент от него е проигран многократно в практиката и е доказано, че работи. Двамата, Георги и Иво, имат стотици часове прекарани на сцената на различни научни, публични и популярни форуми, обучения или презентации пред пълни зали от няколко десетки до няколко стотин човека.

Второ, курсът се базира на изключително сериозна теоретична подготовка, включваща водещите презентатори и публични говорители в световен мащаб.

И трето, залагаме на сериозни практични задачи, чрез които даваме възможност на курсистите веднага да приложат на практика придобитите нови умения.

Курсът се провежда в рамките на 8 срещи, по време на които Иво и Жоро, като опитни презентатори и обучители, споделят работещи практики за презентации и публични изяви от собствения си опит. Няма нищо по-полезно за развитието на човек, като различните гледни точки, а курсистите получават обратна връзка от двама опитни презентатори. В курса има много практически упражнения, както и задачи, но също и много качествена теория за това какво, как и защо се прави на сцената.

Времето на провеждане на занятията е съобразено с работещи хора – вечерно в делнични дни (понеделник и четвъртък, като първата среща е на 4-ти февруари).
Датите са: 4-ти (понеделник), 7-ми, 11-ти, 14-ти, 18-ти, 21-ви, 25-ти и 28-ми февруари.

Часовете: 18:30-21:00 ч. (часът на приключване е ориентировъчен).

Мястото: Project Lab на бул.Мария Луиза 58 (до Лъвов мост).

Цената при регистрация и плащане до 18.01. е 189 лв., а редовната – 219 лв.

Кликнете тук за записване, информация и мнения на курсисти: http://www.master-academy.org/prezent.html

Ако искате да се включите, можете да се свържете с нас на имейл: office@master-academy.org или да се обадите на телефон: 0878/161149.

Пожелаваме ви усмихнати дни!