КУРС ПО WEB-DESIGN

Приключило

3 Дек. 2016 - 3 мар. 2017

София

КУРС ПО WEB-DESIGN

Дата:

3 Дек. 2016 - 3 мар. 2017, събота - петък

Час:

18:30 - 21:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Kомпютърно образователen център „Progress”, София, пл. Славейков №11. ет.5

За контакти:

+359 897 91 93 96, E-Mail

За събитието

Цел на курса:
Запознаване на групата с изключително популярните и може би най-използваните днес, езици за създаване на уеб страници и приложения. Придобиване на една солидна професионална база от познания и умения  за изграждане и поддръжка на динамични уеб страници. Създаване на условия за по-добра реализация  в IT сектора, чрез по-лесно стартиране на професионално развитие, като Front-End Developer.

В края на обучението си курсистите, ще могат да създават динамични и лесно използваеми уеб страници с добро графично оформление. Техните страници, ще бъдат правилно структурирани за по-лесна оптимизация от търсачките.

Курсов проект:
По време на обучението, курсистите ще имат възможността да разработят самостоятелно цялостния дизайн и frontend на Уеб сайт (по зададена или избрана от тях тематика) като курсов проект. Акцентът отново ще бъде поставен върху качествения код, съобразен с актуалните стандарти( HTML5/CSS3/JavaScript (ES5, ES6) ), съвместимостта (cross browser compatibility) и добрите SEO практики.

За кого е предназначен курса:
Курсът е подходящ, за абсолютно начинаещи, също така и за тези, които имат известни познания и желаят да ги доразвият на професионално ниво.

Курса е с продължителност от 3 месеца. Занятията, ще се провеждат два пъти в седмицата след работно време от 18:30 до 21:30 часа. Делничните дни на обучението, ще бъдат обявени при сформиране на групата.

Публикувано на 28 ноември

Бонуси:

15% отстъпка при записване на Web-Design Advanced.

10% отстъпка при записване на друг курс.

Публикувано на 28 ноември