Курс по презентационни умения „По стъпките на Дракона“

Приключило

12 февр. - 31 мар. 2017

София

Курс по презентационни умения „По стъпките на Дракона“

Дата:

12 февр. - 31 мар. 2017, неделя - петък

Час:

13:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Школа "По стъпките на Дракона", София, ж.к. Люлин, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11

За контакти:

0885 71 26 01, E-Mail

Организатори:

За събитието

Обучението е вдъхновено от философията на големия кунг-фу боец Брус Лий и се фокусира върху ясната дефиниция на целите на презентацията, предварителната подготовка на материалите и много тренировки.


Курсът се състои от 4 модула,

по време на които участниците придобиват и овладяват полезни практически умения за общуване и презентиране, разработват конкретни презентации, които биват демонстрирани пред публика на специално тържество за официалното завършване на курса. Всеки модул се състои от една целодневна сесия, която се провежда в неделя. Между учебните сесии курсистите получават задачи за домашна работа, така че практическите занимания да бъдат максимално ефективни.

Основен водещ на курса е Майк Рам – преподавател и консултант с голям опит, и основател на школата по презентационни умения По стъпките на Дракона, а в отделните модули се включват и гост-лектори – специалисти от различни области, които дават своя принос за постигане на цялостно разбиране за ролята на презентацията в бизнеса и за усвояването на полезни за говоренето пред публика качества.

Публикувано на 05 февруари