Курс по Интернет Маркетинг

Приключило

29 септември 2018

София

Курс по Интернет Маркетинг

Дата:

29 септември 2018, събота

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

бул. Александър Малинов 91, ет.6, офис 601, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

МАРКЕТИНГ АКАДЕМИЯ

За събитието

Обучение за кариерно ускорение

Заплатите на Интернет маркетинг специалистите в България варират от 800 до 1700 лв. месечно. Освен това, обучени кадри на пазара на труда са дефицит, което е отлична предпоставка за сигурна реализация. Нашето обучение ще Ви научи на всичко нужно за да се превърнете в ценен служител способен да планира и управлява Интернет маркетинг стратегии. Ще получите и удостоверение от МОН за професионалните Ви знания.

„Кариера“ не означава единствено работа на заплата

Ние от Marketing Academy знаем, че не всеки се ограничава до добре платена работна позиция. Много от нашите курсисти търсят възможност за приходи по-големи от 2000 лв. месечно и се записват в академията с цел да доближат мечтите си. Знанията, които ще получите чрез нашето обучение, ще отворят вратите Ви към частния бизнес чрез Интернет. Ние ще ви обучим какво е важно при подготовката на вашия уеб сайт и как да организирате неговото присъствие в Интернет по най-добрия начин.

Преминете пътя от напълно начинаещ до експерт

Успешните маркетинг специалисти в Интернет са станали такива, защото знаят от всичко по много. Това ще постигнете и Вие записвайки се за нашето обучение. В първите модули ще се научите на ценните умения да създавате сайтове и онлайн магазини използвайки безплатни платформи. След това ще научите всичко нужно за да накарате тези сайтове да работят добре и най-важното – да носят постоянни, сигурни приходи.

Финансова независимост чрез Интернет? Да започваме!

Най-добрият начин да постигнете финансова независимост в днешно време е чрез Интернет. Възможностите са безкрайни и достъпни за всеки. Освен това бихте могли да се възползвате от тях без да напускате сегашната си работа. Стотици хиляди хора по света успяват да бъдат финансово независими чрез Интернет. Защо не опитате и Вие? Струва си да дадете шанс и на себе си!

Гарантирана реализация след обучението

Най-добрите от Вас ще получат покана за интервю за платен стаж с възможност за назначаване на постоянна работа в рекламна агенция AdPoint. По време на стажа си в AdPoint ще имате възможност да работите по реални интернет проекти и кампании, реализирани в България и по света.