Курс „Комуникационни умения на английски“

Приключило

4 февр. - 25 мар. 2017

София

Курс „Комуникационни умения на английски“

Дата:

4 февр. - 25 мар. 2017, събота - събота

Час:

10:30 - 12:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ул. "Църноок" 8, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Mr. English Educational Centre

За събитието

Това е идеалният курс за вас, ако желаете да се освободите от притеснението да говорите на английски език в професионална и неформална среда, да подобрите произношението си или да развиете способността да дискутирате по дълбочина теми от различни сфери на живота.

Курсът включва:

  • Разговори, дискусии и дебати с цел изучаване и затвърждаване на необходимите фрази за провеждане на делови разговор в англоезична среда, както и овладяване на умения за обсъждане на конкретни теми с повишено ниво на трудност в неформална обстановка.
  • Практически упражнения за представяне на продукт или услуга на английски език, провеждане на презентация, комуникация с клиенти, явяване на интервю за работа.
  • Обсъждане на актуални теми и ситуации от ежедневието, както и на проблеми от съвременния свят, с цел превръщане на пасивния речник в активен.
  • Развиване на умения за слушане, разбиране на различни акценти.
  • Практики за изчистване на акцента: всеки урок ще съдържа кратка част, посветена на упражняването на английските фонетични звуци.
  • Материали за всяка тема, включващи най-необходимите думи и изрази, заедно с кратки текстове и обяснения върху характерните особености в общуването на английски език.

Курсът е подходящ за:

Всички, които искат да се чувстват комфортно в англоезична среда, за онези, които вече са учили английски, но желаят да практикуват наученото, да изчистят акцента си и да превърнат пасивния си речник в активен.

Продължителност: 8 седмици, 36 учебни часа, 2 пъти седмично, събота и неделя от 10:30 до 12:00 ч.

Курсът ще започне на 4 февруари 2017 г., като е препоръчително да направите предварителна резервация!

СТОЙНОСТ НА ЦЕЛИЯ КУРС: 330 лева.

Публикувано на 24 януари