Курс “Как се продава услугата интериорен дизайн”

Приключило

19 май 2018

София

Курс “Как се продава услугата интериорен дизайн”

Дата:

19 май 2018, събота

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточняване, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Cognitus Design Academy

За събитието

Интериорният дизайн е комплексна услуга включваща изкуство, бизнес и психология. Как се продава идея и какви са основните казуси с които се сблъсква всеки дизайнер са само част от темите, които ще бъдат разгледани в този курс.

Семинарът разисква основни принципи и казуси в практиката на интериорният дизайнер. Какво представлява интериорният проект, как се защитава пред клиент, трябва ли да се правят компромиси спрямо идеята, защо е необходима психология при създаването на един проект. Етапи на интериорният проект и връзката от етап проектиране с етап реализация.

 

Какви познания са необходими, за да участвате в курса: Да сте студенти последна година специалност инженерен дизайн или архитектура, или завършили студенти и практикуващи професията дизайнери.

 

С какво ще си тръгнете: Ще разберете как се презентира проект и къде е границата между проект и изпълнение. Ще се научите, как да правите професионални компромиси и какви последствия да очаквате от тях. Ще се запознаете с различни психологически похвати и начините да ги прилагате върху клиентите си.