Курс „Business Essentials 2 – Manage Your Business“

Приключило

3 - 26 февр. 2017

София

Курс „Business Essentials 2 – Manage Your Business“

Дата:

3 - 26 февр. 2017, петък - неделя

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои да се уточни локацията, София

За контакти:

Христина Христова, +359 887 492 126, E-Mail

Организатори:

Economedia

За събитието

Business Essentials е платформа за ускорени бизнес курсове за мениджъри и предприемачи. Темите в курсовете са свързани с бизнес стратегия, маркетнинг, финанси, управленско счетоводство и право за мениджъри. Business Essentials има 3 нива.

Целта на програмата е да предложи практически ориентирани обучения, отговарящи на нуждите на бизнеса в България. Обхватът и темите са дефинирани на база въпроси и казуси от практиката, идентифицирани от Капитал и компанията за професионални обучения MDV Professional Education.

Разработването на програмата и формата на курсовете стъпва на професионалния опит и академична подготовка на преподавателите – част от мрежата на международната компания с традиции в образованието BPP Professional Education.

Курсовете са подходящи за мениджъри и предприемачи, които осъзнават необходимостта непрекъснато да усъвършенстват и надграждат своите професионални познания и практически умения и търсят структурирани знания. Подходящи участници са и „новите звезди“ в компаниите, които притежават ентусиазъм и амбиция, но много бързо трябва да разширят своите знания и умения, за да се справят с новата си роля в организациите.

Важно*: ПРЕДСТОИ ДА СЕ УТОЧНЯТ ЛОКАЦИЯТА И ЧАСЪТ НА ЗАПОЧВАНЕ НА СЪБИТИЕТО.

Публикувано на 22 декември