Конференция „Tech city – Поглед в бъдещето“

Приключило

4 април 2017

София

Конференция „Tech city – Поглед в бъдещето“

Дата:

4 април 2017, вторник

Час:

09:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

София Тех Парк, София, бул. „Цариградско шосе“ 111Б

Връзки:

Информация

За контакти:

+35928529699, E-Mail

За събитието

Порталът на българските общини KMETA.bg и безплатният вестник КМЕТА.bg организират първата по рода си среща на технологични компании и местната власт. Конференцията „Tech city – Поглед в бъдещето“ ще събере на 4 април в София Тех Парк представители на бизнеса, кметове, главни архитекти на общини, шефове на общински съвети. По време на форума ще бъдат представени добри практики от реализирани международни проекти и иновативни решения в българските общини, чуждестранен опит, както и компании с интерес да инвестират в градовете.

По време на конференцията „Tech City – Поглед в бъдещето“ медията ще отличи общините, които работят усилено за превръщането на градовете в „умни“ и устойчиви, чрез ефективното управление на градските ресурси.

През последните години местната администрация полага сериозни усилия и търси решения за реализирането на проекти в секторите на енергетиката, транспорта, управлението на отпадъци, образованието и здравеопазването, за създаването на комфортна и устойчива градска среда. Единствената национална медия, посветена на местната власт и един от най-четените информационни портали на територията на България с близо над милион читатели ежемесечно, Kmeta.bg следи внимателно развитието на българските общини и начина, по който реагират на глобалните предизвикателства.

* Часът на започване е ориентировъчен

Публикувано на 29 март