Конференция „София – град на знанието“

Приключило

28 - 29 сеп. 2017

София

Конференция „София – град на знанието“

Дата:

28 - 29 сеп. 2017, четвъртък - петък

Час:

09:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Capital Fort, София, бул. Цариградско шосе 90

За контакти:

E-Mail

За събитието

Конференцията, под патронажа на Столична община, организирана от клъстер „София – град на знанието“ и Investor Media Group, има за цел да привлече вниманието на гражданите, бизнеса, научните, образователните институции и администрацията върху нуждата от дигитализация и креативно използване на новите технологии в контекста на променящата се глобална икономика, както и да даде готови решения за използване на ресурсите по най-добрия възможен начин в полза на гражданите.

В рамките на „София – град на знанието“, на 29 септември, ще се проведе работна среща на бизнеса и институциите под наименованието Sofia Knowledge Café.

Защо е важно да присъствате?

Ще получите ноу-хау от български и международни експерти, които ще споделят своя опит относно изграждането и управлението на „градовете на знанието“;
Ще срещнете хора от бизнеса, които прилагат на практика нови решения в областта на управление на знанието;
Ще чуете повече за въздействието на дигиталните и иновативните технологии върху управлението и развитието на знанието в посока по-добър живот за гражданите.

За кого е полезно събитието?

Представители на бизнеса и институциите;
Лидери на мнение в сферата на науката, образованието, икономиката и политическия елит;
Представители на местни и международни организации, свързани с управление на знанието, клъстери и неправителствени организации.