Конференция по младежка заетост

Приключило

14 - 15 юли 2018

Стара Загора

Конференция по младежка заетост

Дата:

14 - 15 юли 2018, събота - неделя

Час:

08:00

Достъп:

Кандидатстване

Място:

Предстои уточняване, Стара Загора

За контакти:

E-Mail

За събитието

Искаш да си общуваш с експерти от цяла България и Европа на тема младежка заетост? Интересно ти е да чуеш мнението на представители на организации като Европейски младежки форум, Европейски синдикати, експерти от български институции и млади учени?

Стани част от Конференцията по младежка заетост, организирана от Национален младежки форум в Стара Загора от 13-15 Юли 2018! Ще си поговорим за актуалните предизвикателства, тенденциите на пазара на труд и начините за активно включване на младите хора в процеса на постигане на устойчиви решения и качествени работни места.

Неактивните младежи са приоритетна група за НМФ – по данни от 2017 г. всеки пети младеж в България нито учи, нито работи! Тези млади хора трябва да бъдат по-независими, по-активни и ние бихме искали да спомогнем техният „глас да бъде чут“, като обединим впечатляващо широк кръг младежки организации, предоставяйки им възможността заедно да разгледат промените в отношението на младежите към пазара на труд, новите въпроси, появили се в дневния ред на социалния диалог по заетостта на европейско равнище.

Възползвай се от възможността да чуеш интересните резултатот изследването на НМФ и Фондация Фридрих-Еберт: „Добри практики за включване на младите хора в пазара на труда /2018/” КРАЕН СРОК за кандидатстване – 23:59 ч. на 9 юли 2018 г. Вземи думата и дай своя принос!