Конференция „Cloud Computing, IoT and Data storage“

Приключило

29 октомври 2019

София

Конференция „Cloud Computing, IoT and Data storage“

Дата:

29 октомври 2019, вторник

Час:

09:00 - 15:00

Достъп:

Такса участие

За контакти:

E-Mail

Организатори:

списание Enterprise

За събитието

Искате ли да разберете как работят технологиите, който променят бизнеса – ИТ облак, cloudsourcing, IoT, Big data и как да ги монетаризирате ?

Търсите ли как да дигитализирате част от процесите във Вашето производствено предпритие, чрез Industrial Internet of Things?

Искате ли да защитите своята информация от кибер атаки ?

Искате ли да разберете какви възможности и предизвикателства предлагат outsourcing-а и cloudsourcing-а ?

Заповядайте на 29-ти октомври в Интерпред на националната конференция за облачни технологии Cloud Computing, IoT and Beyond: Business 4.0– тенденции и иновации в свързания свят, за да разберете къде сме ние на фона на световните тенденции.

Облачните услуги са една от най-горещите теми обсъждани днес. Тези услуги не само, че променят начина на предоставяне на ИТ сектора, но извървяха и дълъг пък от чисто техническия outsourcing до cloud sourcing.

Корпоративните потребители са склонни да въведат облачни решения за все по-широк кръг от задачи. Освен сравнително стандартни процеси като маркетинг, продажби, обслужване на клиенти, в облака се изнасят и процеси, свързани с управление на човешките ресурси, управление на проекти, управление на вътрешни процеси и др. Заедно с това, в допълнение към ръста в облачните и управляваните услуги, а outsourcing и cloudsourcing, бумът в интернет на нещата (IoT) добива все по-големи размери.

Основни акценти на конференцията:

  • Как Cloud технологиите променя начина на предоставяне на ИТ услугите и каква предпоставка за развитие на технологии и бизнес модели като анализи на база големи данни, Интернет на нещата, сигурност, мобилност и редица други
  • Предимства и тенденции на пазара на облачни услуги и къде се намира България спрямо останалите страни
  • До какво води бумът в интернет на нещата IoT и как преминава през индустрията до крайния потребител
  • Дигитализация на основните дейности в едно производствено предприятие и предизвикателствата пред Industrial Internet of Things
  • Как да се предпазим от кибер атаките и как да защитим информацията: най- ценния актив в 21 век?
  • Big data analysis
  • Как облаците трансформират бизнеса и подпомагат неговото развитие

Към кого е насочена конференцията?

Събитието е насочено към представители на индустриални и производствени предприятия в областта на тежката и леката промишленост, здравни заведения, държавни структури и организации, компании в областта на транспорта и логистиката, търговията и услугите, телекомуникациите, банки, финансови, застрахователни и пенсионни дружества и др висши мениджъри (управители, изпълнителни директори, оперативни директори, финансови директори), държавни служители и експерти, ИТ директори, ИТ експерти, ръководители на проекти, одитори, консултанти.