Клуб на инвеститорите – Борсово търгувани фондове (ETFs)

Приключило

25 януари 2017

София

Клуб на инвеститорите – Борсово търгувани фондове (ETFs)

Дата:

25 януари 2017, сряда

Час:

18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

бул. Шипченски проход №63, ет. 4, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Smart Money.bg

За събитието

Целта на всеки от нас като инвеститор е да увеличава стойността на активите си и на доходите, които получаваме от тях.

За съжаление, това не е толкова лесно, въпреки времето, ентусиазма и усилията, които влагаме в управлението на нашите инвестиции.

Винаги ще има различни предизвикателства и пречки пред тази цел.

Има моменти, в които не сме сигурни кое е най-доброто решение в дадена ситуация и дали имаме необходимите знания, инструменти и подкрепа, за да продължим напред.

Какви са ползите за мен, ако стана член на Клуба на инвеститорите?

– Подкрепа от инвеститори

Ще получиш съвети и подкрепа от останалите инвеститори, както и от специалистите на Клуба, за да постигнеш по-добри резултати в твоите инвестиции, което ще ти позволи те да станат по-успешни, а ти да намалиш стреса и времето, което отделяш за управлението им. Те ще разгледат твоята, конкретна ситуация и ще знаят какви са вариантите, защото и те са били (или са) в същото положение. Тази подкрепа и съвети ще получаваш всеки месец, докато твоят инвестиционен портфейл и ти не достигнеш до там, където искаш.

 

– Нови техники и инструменти

Ще научиш нови техники и инструменти, които ще ти помогнат да видиш сегашната си ситуация и управлението на инвестициите ти по нов начин. Ще стигнеш до нови алтернативи, които не си виждал досега от останалите членове и от специалистите на клуба. Ще имаш възможност да чуеш мнението на безпристрастни инвеститори и специалисти, които не се притесняват да ти кажат истината в очите.

 

– Инвестициите ти ще растат, заедно с теб

Ще спестиш доста средства, защото ще имаш собствен Борд от съветници, за които няма да плащаш хиляди левове всеки месец. Чрез прилагането на принципите на мастърмайнд групата, всеки член на клуба ще расте и ще прилага наученото в неговите инвестиции. Със силата на общия ум ще се търсят решения на всички важни проблеми. Ще изградиш стабилни връзки и партньорства с останалите инвеститори от клуба.

Публикувано на 18 януари