Открит урок „Как да станеш програмист? Съвети от професионалисти. Vol. 1“

Приключило

28 март 2017

София

Открит урок „Как да станеш програмист? Съвети от професионалисти. Vol. 1“

Дата:

28 март 2017, вторник

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

На всички е известно, че професията програмист е една от най-търсените и високоплатени на пазара на труда. Ако и Вие искате да смените работата си и да започнете кариера в програмирането, вероятно сте си задавали въпросите “Как да стана програмист” и “От къде да започна?”. На подобни въпроси най-добре биха могли да Ви отговорят професионалистите в сферата!

Каним всички Вас, на безплатен открит урок: „Как да станеш програмист? Съвети от професионалисти.“,

на който ще научите за пътя към професията програмист от неин дългогодишен представител. Събитието ще се проведе на 28-ми март (вторник) от 19:00 в Компютърна академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7.

Лектор на събитието ще бъде Делян Керемедчиев, професионалист в уеб програмирането и опитен преподавател в сферата. FOS фен (Free and Open Source), работил по някои от големите проекти в държавата, като уеб системите за Избори, сайта БГМамма и др.

Той ще Ви сподели за опита си и ще Ви разкрие стъпките, които трябва да предприемете, за да се развиете в областта на програмирането, дори да нямате никакви познания за момента.

След като чуете ценните му съвети за старта в кариерата програмист, нашите консултанти ще бъдат на Ваше разположение, за да отговорят на всичките Ви въпроси във връзка с обучението по Разработка на софтуер.

Регистрирайте се безплатно тук: https://itstep.bg/bez-rubriki-bg/kak-da-stana-programist-sveti-ot-profesionalisti/

Очакваме Ви!