Уъркшоп: „Как да договориш невъзможното?“

Дата:

10 октомври 2019, четвъртък

Час:

18:00 - 20:00

Достъп:

Свободен

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

02 811 0108, E-Mail

За събитието

3 закона за успешен разговор с трудни колеги, шефове и клиенти.

🔵 Всички сме попадали в ситуация, в която ни се налага да общуваме с хора, които са трудно достижими за качествена комуникация в професионален план.

🔵 За да научите как да се справите с подобна неприятна ситуация, Ви каним да се запишете в практическия workshop „Как да говориш невъзможното?“

🔵 В рамките на workshop-a ще се запознаете с 3-те закона за успешен разговор с трудни колеги, шефове и клиенти, които ще бъдат пресъздадени пред вас.

🔵 Самите закони са:
🔹 Няма невъзможни неща, има неправилни
🔹 Зад „трудните“ събеседници стои слабост
🔹 Не можете да промените човека, но можете да промените настроението на разговора

🔵 На базата на практическата част на workshop-a ще се извлекат 3 практически начина, чрез които да пробиете, заобиколите и стопите стената в разговора със събеседника Ви.

⭐ Лектори ще бъдат Севдалина Александрова и Антон Александров⭐

Севдалина Александрова и Антон Александров са треньори и консултанти по разрешаване на конфликти, преговори и убеждаване с над 14 години професионален опит. Севдалина Александрова е треньор на над 1/3 от медиаторите в България и е обучила над 2000 професионалисти, сред които съдии, адвокати и висши мениджъри в убеждаване и разрешаване на конфликти. Антон Александров е адвокат и специалисти по извънсъдебни споразумения. Двамата са работили в стотици сесии за разрешаване на конфликти, включително с големи групи-родители, ръководство на училище. Пълна информация за тях може да намерите тук: www.sporazumenia.com, office@sporazumenia.com или 0885792525

⭐ Очакваме Ви!
⭐ Вход свободен! 👌

👉 от 18:00 ч. на 10 Октомври 2019 г., Четвъртък
👉 В New Bulgarian University
___
👉 За повече информация:
Училище за професионално и продължаващо обучение (УППО) към НБУ
офис 208, корпус 2, Нов български университет