Източноевропейската конференция на игралната индустрия – EEGS

Приключило

19 - 20 Ное. 2019

София

Източноевропейската конференция на игралната индустрия  – EEGS

Дата:

19 - 20 Ное. 2019, вторник - сряда

Час:

08:30 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Интер Експо Център, Зала "Витоша", София, бул. „Цариградско шосе“ 147

Връзки:

EEGS

За контакти:

Мария Кръстева, +359 2 8129 333/482, E-Mail

Организатори:

BEGE Expo

За събитието

Източноевропейската конференция на игралната индустрия събира на едно място експерти и професионалисти от офлайн, онлайн индустрията и туристическия сектор, давайки им възможност да обменят информация, опит и идеи.

EEGS ви информира за последните регулаторни и технологични промени в игралната индустрия на Източна Европа. На конференцията ежегодно се събират над 200 представители от 22 страни, за да научат подробности за значимите новости в сферата – директно от експертите.

Конференцията е правилното място за всички, които искат да се осведомят за възможностите, предлагани от източноевропейския пазар. Там е мястото, където да затвърдите контактите си и да изградите нови такива, посредством интерактивните обучения, дискусии и нетуъркинг събития.

Сред темите, които EEGS обхваща са криптовалутите и Блокчейн технологии, регулаторни промени в региона (Полша, Чехия, България, Румъния, Гърция, Словакия и др.), внедряване на нови технологии и други.

EEGS е инициатива на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите в игралната индустрия (БТАПОИИ).