Изложение „СТРОЙКО“

Приключило

5 - 9 окт. 2016

София

Изложение „СТРОЙКО“

Дата:

5 - 9 окт. 2016, сряда - неделя

Час:

10:00 - 19:00

Достъп:

Свободен

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Стройко

За събитието

СТРОЙКО 2000 е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 20 години СТРОЙКО присъства и е значим фактор на строителния пазар в България.

В изложението участват стотици български и чужди фирми, които представят своите най – нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки. Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране  и инвестиране,  през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Девизът на изложението „За една по – хубава България” днес е по – актуален отвсякога. СТРОЙКО 2000 съществува като толкова успешна организация вече 21 години, защото е панаир с изключително широк периметър, общественополезно и емблематично за София мероприятие.