Изложение Стройко 2000

Приключило

29 мар. - 2 апр. 2017

София

Изложение Стройко 2000

Дата:

29 мар. - 2 апр. 2017, сряда - неделя

Час:

10:00 - 19:00

Достъп:

Свободен

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Стройко 2000

За събитието

СТРОЙКО 2000 е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 20 години СТРОЙКО присъства и е значим фактор на строителния пазар в България.

В изложението участват стотици български и чужди фирми, които представят своите най – нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки.

Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители.

Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

В общи линии цялото разнообразие от изложени стоки може да се раздели на две големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Показват се нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.