IT English Speaking Club

Дата:

8 септември 2017, петък

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Искате да развивате нивото на своя професионален английски език и да се запознаете с нови и интересни хора и да обсъдите интерсни теми в IT сферата?

Каним Ви на IT English Speaking Club, който ще се провежда всеки петък от 19:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7. Срещата е организирана от Международна компютърна академия IT STEP и ще се провежда ежеседмично, позволявайки на IT специалистите да развиват и практикуват своя английски език в неформална обстановка.

В IT English Speaking Club ще имате възможността да упражнявате своя разговорен и професионален английски език в приятелска атмосфера и без да се страхувате, че ще допускате грешки. Ще водите дискусии, свързани с релевантни за Вас теми в сферата на технологиите, и ще участвате в интересни и предизвикателни игри и упражнения, с които ще тествате и подобрите езиковите си компетенции.

Срещата е подходяща, както за по-опитните от Вас, които имат увереност в езика и искат да поддържат нивото си, така и за тези които тепърва изучават английски и имат нужда да го практикуват в неформална среда.

Модератор на срещата  Steve Heuer, журналист от California State University, Sacramento, водил обучения и клубове по разговорен и технически английски в редица IT компании като Continuum, Clickky и др.

Ако нямате възможност да присъствате на събитието този петък, регистрирайте се за следващия!

*Провеждането на срещите на IT English Speaking Club е преустановено. Благодарим на всички досегашни участници в срещите ни по разговорен английски. Ще бъдете информирани при евентуално повторно стартиране на клуба.