Investor Finance Forum 2018

Приключило

30 ноември 2018

София

Investor Finance Forum 2018

Дата:

30 ноември 2018, петък

Час:

08:30 - 19:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Клуб Investor.bg

За събитието

 Най-голямото събитие на инвестиционната общност в България и региона.

За седма поредна година конференцията ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари.

Investor Finance Forum е конференция, която поставя акцент върху важните глобални новини и тенденции, финансови инструменти и конкретни практични съвети в сферата на инвестициите и финансите.

Специални гости на конференцията ще бъдат признати експерти, които ще споделят най-новите и актуални тенденции в света на капиталовите инвестиции и ще анализират глобалните събития, които са решаващи за поведението на инвеститорите.

Основните акценти в програмата ще бъдат:

  • Една година с MIFID II: съответства ли днешната реалност на очакванията ни и защо регулацията има значение за инвеститорите
  • Как се развива глобалната икономика и кои са секторите, които са перспективни за инвестиции в контекста на най-важните глобални събития
  • Кое най-интересно в света на фондове и ETF
  • Силата на блокчейн технологиите и какво да очакваме
  • Актуални тенденции и стратегии във валутната търговия

В рамките на форума се провеждат паралелно:

INVESTOR FINANCE FORUM
Единствената специализирана конференция за индивидуални и институционални инвеститори, на която ще чуете за актуалните тенденции и прогнози за инвестиране във финансови инструменти от най-добрите експерти.

INVESTOR DAY
Събитие, посветено на срещите на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари в България с публични компании от региона. Актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации.

IFF SEMINARS
Семинари по актуални теми, свързани с иновациите и развитието на финансовата индустрия и валутната търговия

INVESTOR FINANCE EXPO
Единственото изложение на платформи, брокери на валутните и представители на финансовите и капиталови пазари.

Участието в изложбената част дава възможност на всяка компания да покаже своята платформа или избран продукт на участниците в конференцията.

По време на регионалния форум за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum инвестиционната общност ще дискутира въпросите,  които вълнуват всички – кои инвестиции са изгодни в днешната световна икономическа среда.

30 ноември, Интер Експо Център – София

Invest a day. Win the future.