Инициатива „Мениджър за един ден“

Приключило

17 ноември 2016

София

Инициатива „Мениджър за един ден“

Дата:

17 ноември 2016, четвъртък

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

JA Bulgaria, София, ул. Загоре 9

За контакти:

+359 2 989 43 61, +359 2 989 36 60, E-Mail

Организатори:

Junior Achievement Bulgaria

За събитието

По време на „Мениджър за един ден“ утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и висши държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната организация. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

“Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България, която се провежда ежегодно в над 100 държави. Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Oт екипа на JA приканват компаниите да бъдат активни и да участват и домакинстват стажа на повече ученици и студенти, за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор. Компаниите, както и учениците и студентите могат да се регистрират за участие на платформата на инициативата:

Публикувано на 05 ноември