IAB x БДВО Advanced Masterclass: Data-driven PR

18 - 19 сеп. 2021

София

IAB x БДВО Advanced Masterclass: Data-driven PR

Дата:

18 - 19 сеп. 2021, събота - неделя

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Аll Channels Play Space, София, бул. Сливница 245, ет. 1

За контакти:

E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

IAB Bulgaria и Българското дружество за връзки с обществеността(БДВО) организират съвместен Advanced Masterclass на тема Data-driven PR, който ще проведе 18-19.09.2021г.

Advanced Masterclass е уникално обучение, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат детайлно конкретна тема от дигиталния маркетинг.

По време на обучението ще научите как да увеличите и развиете връзките на дигиталната екосистема и комуникациите, как да боравите с данни, да целеполагате и да използвате дигиталната екосистема за по-ефективни комуникации.

При нас преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли, членове на две от бързоразвиващите се асоциации в страната.

Модулите и темите по време на обучението ще бъдат:

Модул 1: Ролята на комуникациите в дигиталната трансформация на компаниите
Модул2: PR като консултантска функция в компанията, важността да се борави с данни, бизнес цели, целеполагане и измерване на ефективността – ефективен диалог
Модул 3: PR и SEO – целеполагане, измерване на резултати и пряко въздействие на PR комуникацията
Модул 4: PR, базиран на данни – как да използваме дата масиви и данни, за да създаваме ефективни PR решения
Модул 5: Трансформация на медиите – създаване на съдържание, базирано на данни, използване на дигиталната екосистема за ефективни PR комуникации
Модул 6: Дигитална трансформация и Employer branding, EVP и EB комуникации, базирани на данни

Всеки от модулите ще бъде воден от представители и от двете организации, за да бъдат застъпени гледните точки на pr експертите и на експертите по дигитални комуникации.

Хорариум: 12 часа

ЦЕНА: 250 лв.(без ДДС)
Членовете на IAB България и БДВО могат да се възползват от 50% отстъпка от цената на обучението.

Присъствените обучения се провеждат при пълно спазване на всички всички изисквания относно провеждането на присъствени мероприятия.

При невъзможност за провеждане на присъствено обучение, поради промяна в епидемиологичната обстановка, обучението ще премине изцяло онлайн,а закупилите присъствено обучения ще бъдат компенсирани със сесии и/или срещи с участието на лекторите и с възможности за networking.

Вижте пълната програма и се запишете на: https://iabbg.net/masterclass/iab-bdvo-advanced-masterclass-data-driven-pr-18-19-09/