IAB Forum 2017

Дата:

30 март 2017, четвъртък

Час:

09:30 - 18:45

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

Дигиталната революция свърши. Сега всичко е дигитално.


IAB Forum, едно от най-важните събития за дигиталната индустрия в България, ще се проведе за седма поредна година. На събитието ще бъдат представени тенденциите и бъдещото развитие на онлайн маркетинга и ще бъдат изнесени данните за обема на онлайн реклама в страната, както и за най-големите рекламодатели в интернет за изминалата година.


IAB Forum традиционно ще събере на едно място лидерите на дигиталната индустрия у нас, както и много международни лектори.

Сред тях са мениджърът Бизнес Развитие на Google за България и Беларус Наталия Коробко, която ще говори за иновации и мениджърът Бизнес Развитие за Централна и Източна Европа на Smart AdServer Томаш Музиал, който ще направи сравнителен анализ на различните онлайн пазари. Марцел Ваш, Изпълнителен директор на Etarget ще разкаже за програматик видео рекламите и как се синхронизират телевизионни и онлайн видео кампании, а Мултиченъл Mаркетинг и Диджитъл Мениджърът за Югоизточна Европа на Glaxo Smith Kline Деница Бачева ще повдигне завесата над специфичното маркетиране на фармацевтични продукти.

Организаторите на IAB Forum залагат на практическата насоченост на лекциите и представянето на кейз стъдита от кампании по различни индустрии, като по тази причина за първи път се променя и форматът на Форума. Тази година преди началото на основното събитие ще има уъркшопи, на които ще бъдат показани интересни и иновативни решения за онлайн маркетолози.