IAB Digital Masterclass

Дата:

5 - 27 окт. 2019, събота - неделя

Час:

10:00 - 15:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Broker360.bg, София, бул. Дондуков 57Е

За контакти:

0894426239, 0898487912, E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България e едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава базови практически знания и покрива всички аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес. Курсът е идеален за всеки, който иска иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите. Всеки от преподавателите е безспорен лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теорeтични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия с България. Лекторите показват и примери от световната практика, като им правят анализ и обясняват защо биха/не биха били успешни в родните условия.

За кого е предназначен Майсторския клас?

Курсът е предназначен за любознателни и предприемчиви хора, търсещи кариера в дигиталната среда и бизнес и по специално в областта на маркетинга и рекламата, както и за младши маркетинг специалисти, ангажирани в планирането, изпълнението и измерването на дигитални маркетингови стратегии

Какво може да очаквате от програмата?

Комбинацията от лекции и практически занятия, водени от специалисти от реалния бизнес, ще има за цел да демонстрира последните тенденции, технологии и инструменти на дигиталния маркетинг, като ще помогне формирането на солидна основа за кариера в сферата на маркетинга и рекламата.

Какво ще научите?

Програмата обхваща широк кръг въпроси свързани с дигиталния маркетинг, познаването на които ще ви даде силно сравнително предимство пред вашите колеги в университета или на работното място.

Такса участие: 400 лв. с ДДС

За повече информация и записване:
email: office@iabbg.net или тел: 0894 426 239 и 0898487912