Тренинг „Група за личен опит чрез психодрама“

Приключило

16 февр. - 28 Дек. 2019

София

Тренинг „Група за личен опит чрез психодрама“

Дата:

16 февр. - 28 Дек. 2019, събота - събота

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Клиника Цикалов, ет.1, София, ул. Цар Симеон, № 123

За контакти:

Елена Евстатиева, +3590897803257, E-Mail

За събитието

Стартира набирането на членове за нова група за собствен опит с водещи Петър Цикалов и Елена Евстатиева.

Записването става след провеждането на интервю.

Всеки, който проявява интерес, може да ни пише на email: pcikalov@gmail.com или, ако предпочита, да се обади на тел .0897803257 на Елена Евстатиева, или на тел. 0888714638 на Петър Цикалов.

Целта на групата за личен опит чрез психодрама е изследването на личните проблеми, тяхното осмисляне и емоционално разрешаване.

Работата в група и психодраматичният подход надхвърлят говоренето за проблем, ситуация или взаимоотношения, които могат да ви разстроят или да ви причинят трудности. Използвайки този метод, може да „покажете“ проблема, като го въведете с помощта на групата. Става дума за показване в защитено пространство, но преживяването в момента и изпитаните чувства са истински. По този начин проблемът може да бъде почувстван, проучен и да получи осмисляне и решение в процеса на психодраматичното действие.

Може да сте активни или неактивни в групата, колкото желаете. Може да изпитате известно безпокойство, когато започнете, защото повечето нови дейности предизвикват това, но ако анализирате честно чувствата и реакциите си, ще откриете, че това безпокойство може да бъде осмислено и преодоляно. Самоусъвършенстването и задълбоченото разбиране на себе си и другите отнема време и усилия, но си струва. От нашия опит знаем, че повечето членове на групата са намерили това богато, топло и възнаграждаващо преживяване.

Здравейте,

От 4-ти Януари 2019г., стартираха предварителните разговори с желаещите да участват в групата за личен опит чрез психодрама. Не забравяйте, че предварителният разговор е едно от условията за включване. В него ще се запознаем, поставим всички въпроси, които ни вълнуват преди стартиране на групата.

Групата е във фаза на сформиране и ще стартира след приключване на интервютата със заявилите желание за участие.

С пожелание за хубава седмица!

Елена и Петър

Публикувано на 15 януари