Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг

Приключило

13 февруари 2018

София

Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг

Дата:

13 февруари 2018, вторник

Час:

09:30 - 12:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София, Бул. Цариградско шосе 147

За контакти:

Радостина Христова, 0885876040, E-Mail

Организатори:

Етаргет България

За събитието

Етаргет България, Национална Бизнес Мрежа и Dir.bg обединяват усилия в организацията на тричасов Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг. Събитието е инициатива в подкрепа на малките и средните компании в България, които всеки ден се развиват и разрастват и имат нужда от повече знания за увеличаване на своите продажби чрез онлайн маркетинг трикове.

Етаргет инициира и спонсорира събитието в желанието си да подкрепи фирмите с малък и среден размер. За тях организаторът дава възможност при закупуване на билет за семинара, посетителите да получат бонус за реклама в платформата на Етаргет България. И още: след попълване на кратък въпросник за по-малко от 4 минути, избрани компании ще получат шанс да посетят форума, без да закупуват билет.

 /➡️ Преминете директно към въпросника: goo.gl/USQdM4 ⬅️ /

Двамата лектори – Радослав Благоев и Христо Николински – са подготвили теми и въпроси, които да поставят пред гостите, да обсъдят при възникнали въпроси и да добавят стойност към ежедневните ви маркетинг активности.

Какво да очаквате:

Радослав Благоев – Радослав Благоев е с над 20 годишен опит в маркетинга и продажбите. Той е разпознаваем лектор и бизнес консултант с множество публични изяви. През 2013 издава първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която вдъхновява и мотивира хиляди читатели. Четири години по-късно на пазара откриваме и втората му книга „Хвани Жокера“. Клиентите и партньорите му го определят като високоефективен, завладяващ и предприемчив. Винаги в крак с новостите в продажбите и маркетинга, Радослав ще ви въведе в света на емоциите, които увеличават продажбите, от него ще чуете още:

Емоционална интелигентност – как да накараме емоциите на клиента да работят в наша полза
Влияние чрез емоция.
Съвременните клиенти и съвременните методи за продажби.
Убеждаваща комуникация.
Грижа за вашата уникалност
Как да отнемаме и добавяме стойност
Имплементация на методите за влияние в дигиталния маркетинг
Как да използваме активно и полезно нашите бизнес профили в социалните мрежи

Христо Николински – Христо Николински е управител на Етаргет България от 2011 г. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От месец юни 2017 г. е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

Христо ще наблегне и на някои технически аспекти от вашите маркетинг активности. Ще ви запознае с нови услуги за вашия дигитален маркетинг:

Успешно позициониране на качествени онлайн медии, чрез иновативна платформа за дисплей реклама. Изграждане на познаваемост за марката и задаване на отправна точка за на т. нар. „customer journey“ (път на клиента до покупка). Показване нагледно как може да се използва платформата за дисплей реклама.
Онлайн видео реклама – основни типове; как да я използваме успешно чрез Етаргет и с каква цел; Показване на добри практики
Ретаргетинг – какво представлява и как да се възползваме успешно от възможностите, които дава; Безценен инструмент за увеличаване на продажбите при последния етап на т.нар. „customer journey“ (път на клиента до покупка).

Форумът е за вас, ако вие сте:

*маркетинг или рекламен специалист в малка или средна фирма
*собственик на бързо развиващ се бизнес
*създател на фирма, която продава онлайн и/или офлайн
*управлявате онлайн комуникация на вашия или чужд бизнес
*търсите нови начини да завладеете чуджи пазари онлайн
*имате нужда да надградите знанията си за продажбите чрез дигитален маркетинг