Форум за дигитални финанси #NEXT DIFI 2016

Приключило

30 септември 2016

София

Форум за дигитални финанси #NEXT DIFI 2016

Дата:

30 септември 2016, петък

Час:

09:00 - 16:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Sopharma Business Towers, София, ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев 5

За контакти:

+359877355234, E-Mail

Организатори:

b2bmedia

За събитието

Еднодневният форум #NEXTDIFI2016 ще разгледа темите за преплитащите се технологични иновации и финансови услуги, променящи начина, по който светът кредитира, купува и инвестира.

Чрез мултимедийни презентации на високо ниво, панелни дискусии и интерактивност с публиката, лидери на местни и международни банки и финансови организации ще представят своите прогнози и виждания относно бъдещето на банковия и финансов сектор и развиващите се иновативни услуги, повлияни от дигиталната ера.

Специални гости на събитието ще бъдат представители на банковия сектор, изпълнителни директори на най-иновативните финансови компании и организации в България, експерти и консултанти, с които ще може да се обменят познания за нови услуги, опит, иновативни практики и контакти за сътрудничество.

Темите, които ще бъдат засегнати от програмата на форума, ще включват дигитално банкиране, възникващите глобални предизвикателства за банковия сектор, киберсигурността и развитието и появата на нови продукти и услуги:

*Конкуренция, предизвикателства и алтернативни модели във финансовия сектор.
*Преоткриване на бизнес моделите. Как да останем релевантни за новото поколение клиенти. Готови ли сме да приемем промяната и да се адаптираме?
*Задоволяване на изискванията на регулатори, акционери и инвеститори.
*Как банките и другите традиционни участници на пазара навигират сред променената бизнес среда?
*Кои са ключовите предизвикателства и възможности на новата дигитална ера?
*Как ще изглежда дигиталното бъдеще на банките?
*Мобилните плащания като път към финансово приобщаване и икономически растеж.
*Кои са възможните макроикономическите и регулаторни сценарии и какви са очакваните ефекти от тях за финансовите услуги в Европа и България?