Форум „InteliFresh – пътят към успеха при плодовете и зеленчуците“

Приключило

16 януари 2018

Стара Загора

Форум „InteliFresh – пътят към успеха при плодовете и зеленчуците“

Дата:

16 януари 2018, вторник

Час:

09:30 - 16:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Парк - Хотел Стара Загора, Стара Загора, ул. Хан Аспарух №50

За контакти:

+359899911597, E-Mail

Организатори:

ИнтелиАгро

За събитието

Да намериш добър пазар е не по-маловажно от това да произведеш качествена продукция. Често е по-трудното. За първи път в България форумът InteliFresh ще събере на едно място представители на търговските вериги, международни търговци на пресни плодове и зеленчуци, лидери в хладилния транспорт, застраховането, спедицията и организацията на износа, финансисти и успешни фермери с практически опит. Това ще създаде предпоставка за производителите на качествена прясна продукция у нас да намерят правилните партньори за своя успешен бизнес.

InteliFresh – първото значимо събитие в агрокалендара за следващата година ще бъде посветено на производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци.

Изискванията и стандартите на търговските вериги у нас и в чужбина, условията и необходимите документи за осъществяване на износ, потенциала, който крият близки и по-далечни външни пазари, правилните партньори на всеки един етап от производството и реализацията, съхранението, заготовката, транспортът, етикетирането и проследяването на продукцията, както и възможностите за застраховка и маркетинг, са сред темите, залегнали в богатата програма на форума.

Присъстващите производители ще имат възможност за осъществяване на директен контакт с търговците, сред които и METRO и дори за сключване на сделки за предстоящия сезон по време на В2В срещите, отделени в специален панел в следобедната програма.

InteliFresh – първият специализиран форум за плодове и зеленчуци – всички важни хора по веригата ще бъдат там. А вие?

Местата са ограничени! За повече подробности, регистрация и заплащане на такса участие, можете да се свържете с ИнтелиАгро на office@inteliagro.bg или на тел. 0899 911 597. За спонсорски пакети и заявяване на маса за В2В срещи можете да се обърнете на тел. 0888 462 126.

За да вземете участие в първият специализиран форум за плодове и зеленчуци InteliFresh, е необходима предварителна регистрация и заплащане на такса участие. Регистрацията се осъществява като попълните празните полета по-долу, след което в рамките на 3 (три) работни дни е необходимо да извършите плащане по следната банкова сметка:

Титуляр: Фондация ИнтелиАгро

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД, BIC: UNCRBGSF, IBAN: BG12UNCR70001522170899

В основание за плащане моля попълнете: Вашите имена, брой и вид на избрания пакет (Пакет 1 или Пакет 2), за който плащате

В случай, че такова плащане не постъпи в указания срок, регистрацията се отменя. Таксите участие са както следва:

Пакет 1:

Участие в специализиран форум InteliFresh с включено целодневно изхранване (закуска, обяд, кафе пауза) и участие в В2В срещи – Цена на човек: 100 лева;

Пакет 2:

Участие в специализиран форум InteliFresh с включено целодневно изхранване (закуска, обяд, кафе пауза), участие в В2В срещи и 1 нощувка на 15 или 16 януари – Цена на човек: 200 лева;

Публикувано на 08 януари